Siklósi Örs barátja az elhunyt énekesről: "Beszélt erről és felkészített minket a dologra”

Siklósi Örs gyász videó AWS barátság Kovács Pali
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Siklósi Örs egyik jó barátja, Kovács Pali énekes a Life TV reggeli műsorában, az Ébredj velünkben emlékezett meg a nemrég, 29 éves korában elhunyt zenésztársáról.

Múlt pénteken, életének 29. évében elhunyt az AWS zenekar frontembere, Siklósi Örs. A zenész tavaly nyáron jelentette be a nyilvánosságnak, hogy leukémiát diagnosztizáltak nála.

Barátja és zenésztársa, Kovács Pali a Life TV reggeli műsorában, az Ébredj velünkben emlékezett meg az elhunyt zenészről.

"Nagyon nehéz bármit is beszélni, eléggé friss ez a dolog. Örs januárban tervezett visszajönni, erről sokat beszélgettünk vele... Mindig egy olyan pozitív csóka volt, akivel amikor novemberben beszélgettünk, küldözgette a dalait, hogy miket készített még, kíváncsi volt a véleményemre. Mindig mondta, hogy figyelj, tesó, pár hét, pár hónap és kijövök, toljuk neki, koncertek így, koncertek úgy...! Nagyon pozitív ember volt" - mesélte Pali.

Pali továbbá azt is elmondta, hogy Örsnek mindennél fontosabbak voltak a szerettei és az, hogy őket boldognak láéssa. Erre akkor is nagyon ügyelt, amikor a kórházi ágyon fekve küzdött a betegséggel.

"Alig egy fél év alatt elragadta a betegség. Nem nagyon akart minket ezzel terhelni, valahogy neki mindig az volt a fontos, hogy akiket szeret, és akik fontosak számára, jól érezzék magukat. Beszélt erről és felkészített minket a dologra, viszont mindig foglalkozott másokkal"

- emlékezett vissza az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.