Elhunyt az AWS zenekar tagja, Siklósi Örs: 29 éves volt - Videó

Forrás: MTVA/Eurovision -
halál Siklósi Örs AWS
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
29 évesen hunyt el az AWS oszlopos tagja, Siklósi Örs.

Életének 29. életévében elhunyt az AWS zenekar frontembere, Siklósi Örs. A banda sikereit a 2018-as lisszaboni Eurovíziós Dalfesztivál hozta meg, ahol a döntőben a 21. hellyel Magyarország büszkeségei lettek. Örs utoljára hosszabban májusban posztolt a közösségi oldalán, ahol azt írta, hogy

"még hosszú a folyamat, mire kiderül, hogy mi okozta a bajaimat, de ha minden igaz, megmaradok."

Hozzátette, a kórházban töltött időszak alatt úgy érzi, visszatalált önmagához. A rajongók számára a zenekar júliusi posztja igazi sokként érkezett, amiben közölték, Örs lebetegedett, felépülése hosszú időt fog igénybe venni, így a koncerteket lemondták. Megnyugtatásként ekkor még úgy tűnhetett, javulás várható, hiszen bíztató sorokat is olvashattunk. Novemberben pedig azt írta, nyugi, egyre jobban vagyok, hamarosan elmesélem, mi történt velem. Az énekes számtalan alkalommal nyilatkozott a Life.hu-nak, többek közt az esküvőjének tervezésekor, valamint az esküvője után, még a gyermekvállalásról is beszélt.

Örs a leukémia ellen adta fel a harcot.

Korábbi interjúiból készített összefoglalóval búcsúzunk az énekestől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.