Válásukról vallott Széphalmi Juliska: "Pokoljárás. Szinte fizikailag éreztem, ahogy kitépnek belőlem egy darabot"

Forrás: Instagram/santajuliska -
Sánta Laci válás ok Széphalmi Júlia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sánta Laci és Széphalmi Juliska tavaly ősszel jelentették be, hogy házasságuk a végéhez ért, a jövőben külön utakon folytatják tovább. Azonban eddig a döntés okáról nem esett szó, most Juliska elmondta, mi lehetett a probléma forrása.

Hat együtt töltött év után tavaly ősszel a válás mellett döntött Sánta Laci és Széphalmi Juliska. A 28 éves táncművésznő elárulta, mi okozhatta a kapcsolatuk zátonyra futását.

"A munkánk leállásával arculcsapásként borult fel az egyébként teljesen pörgős életünk, majd szembe kellett néznünk magunkkal, a házasságunkkal, ami elképesztően nehéz volt. Sosem gondoltam, hogy ez a folyamat ennyire fájdalmas tud lenni. Pokoljárás. Szinte fizikailag éreztem, ahogy kitépnek belőlem egy darabot.

(...) Őszinte, szókimondó embernek gondolom magam, épp ezért nagyon nehéz volt felismerni, hogy épp saját magamhoz nem voltam őszinte. Azt hittem, hogy minden rendben van a családunkkal, sokáig áltattam magam. (...) Nagyon sokat foglalkoztunk a házasságunkkal, rengetegszer voltunk párterápián. Mindent megpróbáltunk, így nincs bennünk harag a másik irányába azért, mert nem sikerült megmenteni a házasságunkat" - fejtette ki a Story magazinnak az édesanya, aki azóta már boldog párkapcsolatban él 18 évvel idősebb kollégájával.

A közös gyermekük, Lacika miatt örökre egy család maradnak, akik mindig szeretni fogják egymást.

"Elképesztő módon szeretjük egymást Lacival. Ugyan már nem vagyunk férj és feleség, de anya és apa, vagyis egy család maradunk. (...)

A miénk egy abszolút sorsszerű találkozás és hatalmas szerelem volt, kérdés sem fér hozzá, hogy a családunknak annak idején létre kellett jönnie"

- vallotta be Juliska.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.