Gáspár Zsoltinak elege lett, kitálalt Győzikéről: "A gyógyszer a legjobb barátja"

Forrás: TV2 -
vita Gáspár Zsolti Gáspár Győző botrány testvérharc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy mi is beszámoltunk róla, Gáspár Győző és testvére, Zsolti, mégsem békültek ki. Győzike azt állítja, Zsolti csak egy magazin tiszteletdíja miatt kereste fel, azóta nem veszi fel neki a telefont. Győzike arról sem volt jó véleménnyel, hogy öccse súlyos miliókért árulja villáját. Most Zsolti is megszólalt az ügyben.

Gáspár Zsoltinak elfogyott a türelme, mélységesen felháborították testvére vádai. A Farm VIP házigazdája a Borsnak tálalt ki Győzikéről:
"Elég Győzikéből, nem akarok további üzengetésst a sajtóban! Ő egy mentálisan beteg ember, a gyógyszer a legjobb barátja, ez itt a probléma. Egy ember, aki lassan negyvenszer műttette magát, s akinek komoly gondjai vannak magával. Senki sem tartott pisztolyt a fejéhez, hogy együtt interjúzzon velem, az anyagi részéről való állítása pedig egyenesen vérlázító. Réges-régen megkaptuk mindketten a tiszteletdíjunkat. (...) Én mindig büszke voltam Győzőre, mindig gratuláltam neki, de fordítva ez nem így történt. Az a probléma, hogy a testvérem túltol és túlpörög mindent. Valóban nem töltöttük együtt a karácsonyt, ahogy tíz éve sosem, mert mindig elutaztak, csak most a vírus miatt itthon maradtak. Nekünk viszont már volt egy megszokott forgatókönyvünk, társaságunk, amelyet ő nem kedvel" - mondta a lapnak Zsolti, aki hangsúlyozta a bajban mindig számíthatott rá a testvére, és reméli, hogy egyszer elcsitulnak az indulatok.

Gáspár Zsolt, Győzike testvére Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.