Ahogy mi is beszámoltunk róla, Gáspár Győző és testvére, Zsolti, mégsem békültek ki. Győzike azt állítja, Zsolti csak egy magazin tiszteletdíja miatt kereste fel, azóta nem veszi fel neki a telefont. Győzike arról sem volt jó véleménnyel, hogy öccse súlyos miliókért árulja villáját. Most Zsolti is megszólalt az ügyben.

Gáspár Zsoltinak elfogyott a türelme, mélységesen felháborították testvére vádai. A Farm VIP házigazdája a Borsnaktálalt ki Győzikéről:
"Elég Győzikéből, nem akarok további üzengetésst a sajtóban! Ő egy mentálisan beteg ember, a gyógyszer a legjobb barátja, ez itt a probléma. Egy ember, aki lassan negyvenszer műttette magát, s akinek komoly gondjai vannak magával. Senki sem tartott pisztolyt a fejéhez, hogy együtt interjúzzon velem, az anyagi részéről való állítása pedig egyenesen vérlázító. Réges-régen megkaptuk mindketten a tiszteletdíjunkat. (...) Én mindig büszke voltam Győzőre, mindig gratuláltam neki, de fordítva ez nem így történt. Az a probléma, hogy a testvérem túltol és túlpörög mindent. Valóban nem töltöttük együtt a karácsonyt, ahogy tíz éve sosem, mert mindig elutaztak, csak most a vírus miatt itthon maradtak. Nekünk viszont már volt egy megszokott forgatókönyvünk, társaságunk, amelyet ő nem kedvel" - mondta a lapnak Zsolti, aki hangsúlyozta a bajban mindig számíthatott rá a testvére, és reméli, hogy egyszer elcsitulnak az indulatok.

Gáspár Zsolt, Győzike testvéreForrás: TV2