Meztelen jógás képeket tett közzé Yvonne Dederick lánya: ezért osztotta meg a fotókat

Catherine Yvonne Dederick meztelenkedés lánya Life TV Bréking
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life TV-n futó Bréking mai adásában szó lesz a közösségi oldalon való meztelenkedésről. Ezzel kapcsolatban mesélte el Yvonne Dederick, hogy lánya, Catherine tett már ki meztelen jógás fotókat az Instagram-oldalára.

A Life TV mai Bérking műsorában szóba kerül a meztelenkedés. A témával kapcsolatban a műsorvezetők és a vendégek azt boncolgatják, hogy hol van a határ a művészet és ez ízléstelenség között.

Yvonne Dederick a téma kapcsán elmesélte, hogy

lánya osztott már meg magáról meztelen fotókat a közösségi oldalán, pontosabban meztelen jógás fotókat. A kommentelők többsége teljesen felháborodott ezen, pedig Catherine pusztán a „szabadítsd fel a mellbimbót" mozgalom jegyében tette közszemlére az intim képeket.

"A női mell a gyermeknek a tápláléka, nem csak egy szexuális objektum és akkor erre egy ilyen reakció van, hogy igenis megmutatom a melleimet" - magyarázta Yvonne a mozgalom lényegét. A jógás fotókért kattints ide!

További részletek ma este a LifeTV-n, 22:00-tól a Bréking című műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.