A válófélben lévő Mádai Viviennek barátai segítenek: "Egy emberként állnak mellette"

Mádai Vivien, Insta -
válás Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mádai Vivien röviden számolt be arról, hogy ő és gyermeke apja külön utakon folytatják a jövőben. Ugyan ő nem közölt más információt a kapcsolata zátonyra futásáról, egy közeli ismerőse elárulta, hogy a műsorvezető barátai támogatásával vészeli át ezt a nehéz időszakot. 

Mádai Vivien és férje 2013-ban a csopaki strandon szerettek egymásba első látásra, nem sokkal később a műsorvezető már a közös gyermeküket várta, és össze is házasodtak. Vivi a házasságuk alatt sem osztotta meg a magánéletük részleteit, kapcsolata zátonyra futásáról is csak röviden számolt be, az okokról pedig azóta sem nyilatkozott. Egy közeli ismerőse azonban elárulta, hogy Vivi a barátai támogatásával vészeli át ezt az időszakot.

Mádai Vivient a barátai támogatják Mádai Vivien, Insta

"

Vivien barátnői egy emberként állnak mellette, támogatják és segítik átvészelni neki ezt a nehéz időszakot.

Blikknek

"Ha mindenben nem is értettek egyet a hat év alatt, egy vitathatatlan: mindkettejük számára Zénó boldogsága a legfontosabb. Vivi eddig is ragaszkodott a fiához, de most talán még erősebb lett a kötelék közöttük. Egyrészt elsősorban a gyerek miatt kell erősnek maradnia, aki rengeteg szeretettel halmozza el az anyukáját. Ha éppen mélyponton is van, Zénó közelsége és mosolya minden könnycseppért kárpótolja" - mondta az ismerős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.