Hátborzongató találkozása volt a tinédzsernek Bigfoottal - Így nézett ki a félelmetes erdei lény

Bigfoot lény hátborzongató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Deborah Hatswell kamasz volt, amikor egy séta alkalmával szerinte maga Bigfoot mászott elő a bokrokból egy parkban Salfordban. De nem ő az egyetlen, aki errefelé látta a félelmetes erdei lényt.

A tizenéves Deborah Hatswell állítása szerint egy barátjával sétált a salfordi Buile Hill Parkban, amikor egy nagy, majomszerű lény jött ki a bokrok közül, úgy gondolja, Bigfoot volt az. Az eset még 1982-ben történt ám a nő a mai napig tisztán emlékszik rá.

„Úgy nézett ki, mint egy ember és egy majom keveréke. Hatalmas volt az állkapcsa, szögletesek a fogai. Több mint két méter magas volt"
A fiatal lány akkor gondolkodás nélkül elfutott, még a barátját is otthagyta.

„Szemtől szembe kerülni Bigfoottal életem legfélelmetesebb élménye volt."

Élete legfélelmetesebb élménye volt a Bigfoottal való találkozás. Forrás: YouTube/Top Fives

Ezután a nő felkeresett olyan embereket, akik szintén látták a lényt, ráadásul ugyanazon a környéken. Már a '60-as években is észlelték őt, illetve négy évvel ezelőtt is.
Deborah, azóta más szokatlan jelenségekről is készített szemtanúi jelentéseket, ufóktól és vérfarkasoktól kezdve egyéb természetfeletti lényekig. Sokan csak neki merik elmondani, hogy mit láttak, mert félnek, még a családjuk sem hinne nekik.

„Egy prestoni köztisztviselő nő nemrég azt mondta nekem, hogy egyszer látta, hogy egy férfi hüllővé változott, majd újra férfivá. Volt, hogy egy rendőr vette fel velem a kapcsolatot, egy vérfarkasról szóló jelentés miatt" – mesélte Deborah a Daily Starnak, hozzátette sokan voltak, akiket az ufók raboltak el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.