Felvette a harcot a kilókkal a magyar énekesnő: több mint 10 kilótól szabadult meg

diéta fogyás család Balássy Betty
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balássy Betty év elején határozta el, hogy nem halogatja tovább, végre belefog az életmódváltásba. Alig két hónap alatt nagyon szép eredményt ért el, de még közel sincs vége a fogyásnak.

A szépséges édesanya és énekesnő, Balássy Betty régóta hadilábon áll a mérleggel, azonban az év elején elhatározta, hogy életmódot vált és megszabult a súlyfeleslegétől.

"Egy évtizede küzdök a mérleggel. Minden szülés és szoptatás után belevágtam egy komolyabb diétába, inkább kisebb, mint nagyobb sikerrel, pedig a méregdrága étrend-kiegészítőktől a divatos fogyókúrákig mindent kipróbáltam" - mesélte a Best magazinnak Betty.

Egyik kisfia, Dani szokatlan bókja után döntötte el magában, hogy nem mehet ez így tovább, változásra van szüksége.

"Ősszel Dani kezébe került egy régi fényképem, és felkiáltott: 'Anyu, te ilyen gyönyörű is tudsz lenni?' Nem ez volt a legszebb bók, amit valaha kaptam, de hatalmas erőt adott, hogy belefogjak az életmódváltásba"

- magyarázta az édesanya.

Az elmúlt hónapok nagyon eredményesek voltak, több, mint tíz kilótól szabadult meg Betty.

"Mindegyiküket egy éven át szoptattam, és közben nem érdekelt mennyit eszem. Persze tudom, vannak olyanok, akik a szoptatás alatt csontsoványra fogynak, de én nem tartozom közéjük.

Vágytam rá, hogy visszaszerezzem az álomalakomat, amitől most, hogy leadtam tíz kilót, még húsz választ el. A tervek szerint a születésnapomra tízet, aztán karácsonyra még tízet szeretnék leadni"

- mondta az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.