Balássy Betty és Varga Feri megküzdöttek szerelmükért

esküvő Varga Feri szerelem Balássy Betty kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan csak a Megasztár álompárjaként emlegeti Balássy Bettyt és Varga Ferit, akik 15 évvel ezelőtt szerettek egymásba.

Betty és Feri 2006-ban, a Megasztár 3. szériájában találtak egymásra. Ferit kétgyermekes családapaként ismerte meg az ország, a show végére viszont egymásba szerettek a dzsesszénekes Balássy Bettyvel, így Feri elhagyta feleségét.

Kaptak hideget meleget, sokan ellenük voltak,és sok támadást kellett elviselniük a közönségtől, de az élet őket igazolja.

„Tényleg csak mi ketten bíztunk a szerelmünkben az elején. Sok nehézséggel megküzdöttünk, amíg ide eljutottunk.

Mi mindig mindent meg tudunk beszélni, sőt azt is már az elején tisztáztuk, hogy szólunk a másiknak, ha valami zavar minket. És ez működik. Nálunk nincs munkamegosztás, mindenki mindent csinált. Amikor például én heti négy napot távol voltam a Sztárban Sztár miatt a családtól, mire hazamentem, neki ki volt lakkozva a körme, a gyerekek rajta ugráltak, rend volt és étel várt asztalon. Nagyon jó férj és szuper apuka is. Nekem például most készül az első olyan gyereklemezem, amelyen a zenét és a szöveget is egyedül írom, amikor ezen dolgozom, nem kell azon gondolkoznom, hogy a gyerekek mit csinálnak!

Hálás vagyok a sorsnak, hogy ilyen fantasztikus családom van!"

– mondta el az AC News-nak a boldog édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.