Így lehet neked is bomba alakod másodpercek alatt - Fotó

modell Photoshop valóság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Luana Sandien, a Playboy modellje megmutatta, hogy ha megfelelően pózolunk egy fotón, akkor Photoshop nélkül is bomba alakot villanthatunk. Íme az Instagram sztár legfontosabb tippjei.

Luana Sandien plasztikai műtétet fontolgatott, hogy felturbózza a fenekét, amikor rájött, hogy van ennek egy egyszerűbb módja is. A 27 éves brazil modell azt állítja, hogy ha kihúzzuk magunkat és kitoljuk a mellünket és a csípőnket, akkor az csodákra képes.

Luana reméli, hogy ez az egyszerű tipp segít másoknak, hogy plasztikai műtét helyett inkább jól használják a testüket. A modell azt is hangsúlyozta, hogy az Instagramon látott képek nem annyira tökéletesek, mint amilyennek első pillantásra tűnhetnek - írta a Daily Star.

Luana a Playboy Africa címlapján debütál a jövő héten. A sikeres modell, akinek 24 500 követője van az Instagramon, idén is több szexi fotózáson vett részt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.