Meglepő vallomás: Balhés tini volt - lógott, füllentett Sári Évi középiskolás korában

Forrás: Facebook / sarieviofficial -
Társulat (műsor) balhé Sári Évi vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő első középiskolai éve nem volt zökkenőmentes. Sokat tanult az akkori viselkedéséből, amelyre egy cseppet sem büszke.

Sikert sikerre halmoz, a zenés színházi darabok szinte állandó szereplője Sári Évi, aki – a járvány miatt – most nem állhat színpadra, de alig várja, hogy visszatérhessen a közönség elé.

– mondta az énekesnő, aki egyébként nem tartja magát szuperprecíz, tervező típusnak.

Sári Évi Forrás: Facebook / sarieviofficial

Magatartásbeli problémák is voltak, lógtam, füllentettem, kémiából és fizikából meg is buktam.

– idézte fel diákéveit Sári Évi, aki véletlenek sorozatának köszönheti, hogy színházi karrierje beindult.

"A Vámpírok bálja felhívójával akkor találkoztam, amikor egy dalszöveget kerestem a neten. Jelentkeztem, elmentem és sikerült! Nekem ez mérföldkő volt. Ahogy A Társulat is. Igaz a darabba nem kerültem be, ugyanis az előző napi munkának köszönhetően, fáradtan, rossz zenei alapot másoltam ki a meghallgatásra. Pont azt, amit már felénekeltem. Rosszul reagáltam le a helyzetet, amikor elindult a felvétel nevetgéltem, így nem is kaptam meg a szerepet. Ám 1-2 héttel később felhívtak, hogy lenne-e kedvem A Társulat háziasszonyának lenni. Óriási öröm volt, hogy rám gondoltak. Így bár a darabban nem szerepeltem, mégis ott voltam"

– mondta a Sláger Kult műsorvezetőjének, Szani Rolandnak Sári Évi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.