Hatalmasat nőtt Dér Heni pocakja! - Fotó

anyaság fotó terhesség babavárás Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ragyog a boldogságtól Dér Heni, aki belépett a várandóssága harmadik trimeszterébe. Az énekesnő folyamatosan posztol képeket pocakjáról, mely egyre jobban gömbölyödik.

Dér Heni egy irodában lőtt szelfit magáról Instagram-oldalára, ahol azt is megosztotta követőivel, hogy a 30. hét közepén jár. Az egyik rajongója rögtön rákérdezett kommentben, hogy fél-e a szüléstől, mire az énekesnő azonnal rávágta, hogy nem, már nagyon várja. Egy másik követőt az érdekelte, hogy Heni a hagyományos szülést választja-e és a válasz igen volt.

Az énekesnő már korábban elárulta, hogy kisfia fog születni és Beni lesz majd a neve. Heni most szülésfelkészítő-tanfolyamra jár, ez a kedvenc programja. A csinos kismama várandósan is figyel alakjára, rendszeresen edz, szerinte ez a babának is jót tesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.