Pintácsi Viki nemrég tett ki egy felvételt közösségi oldalára, melyen lánya, a 14 éves Zolna énekel. A videó nagy sikert aratott a rajongók körében, többen megjegyezték, milyen tehetséges a fiatal lány. 

A 14 éves Zolna gyönyörűen énekel és több hangszeren is játszik. Anyukája, Pintácsi Viki igazából sosem tanította meg énekelni, az anyatejjel szívta magába. A fiatal lány gondolkodott már azon is, hogy indul egy tehetségkutató műsorban, de mivel elég egyedi a stílusa, így testvérével inkább egy saját dalon fognek először dolgozni. Szülei, bár elváltak, támogatják és figyelnek rá, mivel azért veszélyes is lehet az online tér egy fiatal lány számára - tudtuk meg a Life TV Ébredj Velünk! című műsorából. 

Zolna nagyon sokszínű, szívesen lenne tengerbiológus, aki a delfinekkel foglalkozik, de akár ügyvéd vagy énekes is. Egy biztos, amikor utoljára stúdióban járt anyukájával, rögtön megállapították róla, hogy sztárnak született. Egyrészt nagyon csinos, gyönyörű a hangja és konkrét elképzelése van arról, mi az, amit szeretne és mi az, amit nem.