Pintácsi Viki lánya igazi sztáralkat: Zolna gyönyörűen énekel és több hangszeren játszik

Pintácsi Viki Ébredj velünk! család tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintácsi Viki nemrég tett ki egy felvételt közösségi oldalára, melyen lánya, a 14 éves Zolna énekel. A videó nagy sikert aratott a rajongók körében, többen megjegyezték, milyen tehetséges a fiatal lány. 

A 14 éves Zolna gyönyörűen énekel és több hangszeren is játszik. Anyukája, Pintácsi Viki igazából sosem tanította meg énekelni, az anyatejjel szívta magába. A fiatal lány gondolkodott már azon is, hogy indul egy tehetségkutató műsorban, de mivel elég egyedi a stílusa, így testvérével inkább egy saját dalon fognek először dolgozni. Szülei, bár elváltak, támogatják és figyelnek rá, mivel azért veszélyes is lehet az online tér egy fiatal lány számára - tudtuk meg a Life TV Ébredj Velünk! című műsorából.

Zolna nagyon sokszínű, szívesen lenne tengerbiológus, aki a delfinekkel foglalkozik, de akár ügyvéd vagy énekes is. Egy biztos, amikor utoljára stúdióban járt anyukájával, rögtön megállapították róla, hogy sztárnak született. Egyrészt nagyon csinos, gyönyörű a hangja és konkrét elképzelése van arról, mi az, amit szeretne és mi az, amit nem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.