Pintácsi Viki megint új életet kezdett, immár harmadszor válik. Szandi testvére azt mondja, képtelen igazi érzelmek nélkül benne lenni egy kapcsolatban, és férjével mára már a jó barátságon kívül nem maradt köztük más. Ezért döntött Viki a válás mellett.

Pintácsi Viki nem akart igazi érzelmek nélkül, csak úgy éldegélni a párja mellett, ezért ismét a válás mellett döntött. „Tisztában vagyok azzal, hogy az izzó szerelem elmúlik, szeretetté lényegül át, ezt el tudom fogadni, és meg is tudnám élni. De azt nem, amikor két ember csak úgy éldegél egymás mellett" – mondta Viki, akin a boldogtalanság fizikailag is meglátszott: egy év alatt 16 kilót hízott.

Pintácsi Viki és kislányaForrás: facebook/Mokka

Azóta sikerült leadnia a felesleget, és a kapcsolatából is kilépett. Budapesten kezdett új életet három gyermekével. „Nem adtuk fel könnyen, küzdöttünk a kapcsolatunkért, de nemrég kimondtuk, hogy vége. Hamarosan beadjuk a papírokat is a bíróságra. (...) A végső döntést megkönnyítette, hogy nem volt közös gyermekünk" – árulta el a Story Magazinnak Viki, aki leszögezte, nem bánta meg döntését. „Soha nem bántam meg, amikor a szívemre hallgattam" – mondta a fotós, aki azt is elárulta, hogy rengeteget kapott az exeitől.