Végleg vége: hivatalosan is pont került a sztárpár válásának a végére

Forrás: WireImage/2013 Kevin Mazur/Kevin Mazur -
válás mediátor Adele
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adele és férje, Simon Konecki két év huzavona után a tegnapi napon véglegesen elváltak, miután tegnap egy bíró is aláírta a papírokat. Ezzel új korszak kezdődik az énekesnp életében.

A pár 2019 áprilisában jelentette be, hogy válni szeretnének. Egy 8 éves közös fiúk van, őt továbbra is közösen szeretnék nevelni. A válásról kevés információ került napvilágra, mivel a pár 2020 márciusában titoktartási megállapodást írt alá. Annyit tudni, hogy mediátorok segítségét vették igénybe, hogy megegyezzenek a 140 millió fontos vagyonról - írja a US Magazine.

Adele és férje három évnyi házasság után végül beadták a válókeresetet Forrás: WireImage/2013 Kevin Mazur/Kevin Mazur

Egy meg nem nevezett forrás szerint azért döntött a pár a válás mellett, mivel kapcsolatukból eltűnt a romantikus szerelem és már inkább barátok lettek. Mindkettőjük számára nagy csalódás, hogy nem lett hosszútávú a házasságuk.

Adele sokszor merített ihletet fájdalmaiból és szerelmi csalódásából, ezúttal azonban máshogy kell feldolgoznia a válás traumáját. Volt házasságáról és férjéről soha nem énekelhet, erről közösen döntöttek gyermeke apjával és szerződésbe is foglalták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.