Szerződés köti Adele-t: soha nem énekelhet volt férjéről és hozzá kapcsolható fájdalmairól

Forrás: AFP/Valerie Macon -
válás dalok szerződés Adele volt férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csodálatos hangú énekesnő, Adele legnagyobb slágereit többnyire fájdalmas szakítások, szerelmi csalódások szülték. Volt házasságáról és férjéről azonban soha nem énekelhet, erről közösen döntöttek gyermeke apjával.

Adele szerelmi életének korábban sem volt zökkenőmentes. Számtalan csaódás és fájdalom övezte a magánéletét, de ezeket általában hatalmas sikert arató dalaiban kiadta magából, nem mellesleg nagyon sok embernek erőt és kitartást adott vele.

2019-ben Adele házassága végérvényesen tönkrement, Simon Koecktiv és az énekesnő úgy döntöttek, hogy elválnak. Viszont azt

közösen megbeszélték, sőt, szerződésbe is belefoglalták, hogy a jövőben soha nem fogja Adele elénekelni élete legnagyobb fájdalmát, házasságának kudarcát.

- írja a Hindustan Times.

A család egy közeli ismerőse elmesélte, hogy mi állhat a döntésük hátterében.

"Mindketten tisztában vannak azzal, hogy a fiúkat, Angelot védeni kell, ezért Adele beleegyezett, hogy ne énekeljen a kapcsolatukról"

- magyarázta az ismerős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.