Kiderült, hogy miért költözött el otthonról 16 éves korában Pásztor Anna

család szülők költözés Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű énekesnő 16 éves korában költözött el otthonról, állítása szerint nem mindig volt felhőtlen a viszony közte és a szülei között.

Pásztor Anna élete nem mondható átlagosnak, ahogyan most is, úgy kamaszkorában is szeretett szembemenni az árral. 16 éves volt, amikor elhagyta a szülői házat és egyedül nekivágott a nagyvilágnak.

Pásztor Anna 16 évesen elköltözött otthonról és a saját lábára állt Forrás: TV2

"Én eleve pattantam otthonról. Olyan tizenhat éves koromban elmentem, szembe a világgal. Aztán végeztem a gimiben, és nekiindultam a világnak, tizenegy évet töltöttem el a nagyvilágban egyedül. Pedagógus meg író szüleim voltak, nekik sem volt egy fillérjük sem, tehát nem volt mit adniuk anyagilag" - idézte a Ripost az egyik tévécsatorna műsorából az énekesnő szavait.

Abban az időben Anna és a szülei kissé el is távolodtak egymástól, aminek okairól is beszámolt az énekesnő.

"Nálunk a szülők is egy metamorfózison mentek keresztül, csak ők a spiritualitásukat keresték, és megtértek egy gyülekezethez. Vehemensen belevetették magukat, én meg ugyanilyen vehemensen a rock and rollba vetettem bele magam. A kettőnek nem volt közös keresztmetszete.

Nagyjából mostanában, tizenöt évvel később találkoztunk újra. A viszonyunk jó, a vallási lelkesedésük megszelídült. (...) A mi munkánkat ők sem tartják a legmegfelelőbb életmódnak. (...) Amikor először végig voltunk plakátozva a körúton, lefotóztam és elküldtem anyámnak. Ennyi volt a válasz a telefonba: Afrikában meg éheznek, nem ez a fontos" - magyarázta Anna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.