Családi balhé: Ezért veszett össze Emilio feleségével, Tinával

Forrás: Spotlightmedia -
Jellinek Tina kertészet Drága családom Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hangos volt Emilio és Tina otthona a veszekedéstől. Tina szeretett volna pár tuját kicserélni és több zöldet rakni a kertbe, míg Emílio hallani sem akar erről.

Amikor Tina és Emilio az új házba költöztek, eldöntötték, hogy a kert jelentős részét felbetonoztatják. Erre leginkább azért volt szükség, mert kutyájuk mindent feltúr, kiás, tönkretesz. Most is így történt, Ramszesz most a tujákat rágcsálja és néha alájuk is piszkít. Tina úgy gondolta, kicserél pár tuját, Emilionak viszont nem tetszett az ötlet - írja a Bors.

– mondta Emilio a Sláger TV Drága családom című műsorában.

Emilio Tina drága családom sláger tv Forrás: Spotlightmedia

Ezt azonban Tina sem hagyta szó nélkül. Szerinte nem igazságos, hogy Emilio bármit megtehet, hogy átvészelje a korlátozásokat, neki viszont a kertészkedés okozna örömet.

- mondta a műsorban a csökönyös feleség.

A pár között más témákban szerencsére nagy az egyetértés. Mindenkit megleptek például azzal, hogy együtt kezdtek diétázni és nagyon sokat fogytak az elmúlt hat hónapban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.