Béranya hordaná ki második gyermekét Khloe Kardashiannek

baba Khloe Kardashian béranya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon szeretne kistestvért lányának Khloe Kardashian, bár True édesapjával már nincsenek együtt, de korábban még lefagyasztatott néhány embriót. Azt szeretné, ha béranya hordaná ki a második babáját.

Khloe Kardashian hűtlensége miatt szakított kislánya édesapjával, Tristan Thompsonnal, mégis tőle szeretne gyereket. Mégpedig azért mert korábban lefagyasztatott néhány megtermékenyített petesejtet. Ám Khloe nem maga szeretné kihordani a babát, hanem béranyát fogadna – írta a Metro.

Khloe Kardashian újabb babát szeretne.

„Kiderült, hogy a petesejtjeimet nem lehet csak úgy lefagyasztani, mint más nőknek, mert nem elég erősek ehhez. Csak megtermékenyítve,embriókként volt erre lehetőség. Így több embrióm is van lefagyasztva.

Csakhogy beütött a koronavírus-járvány, ami megnehezítette az egész helyzetet. Az volt a tervem, hogy a gyerekeim közt nem lesz nagy a korkülönbség, de a vírus közbeszólt. Több gyereket szeretnék, nekem is sok testvérem van, szerintem ez nagyon jó dolog, mert egy életen át számíthatok rájuk" – mesélte a sztár a Keeping Up With The Kardashians előzetesében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.