Mihalik Enikő lerántotta a leplet: ezek a lánykérés és amerikai szülés részletei

Forrás: instagram.com/eniko -
Mihalik Enikő szülés várandós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár napja robbant a hír, hogy a magyar szupermodell babát vár, ráadásul már férjhez is ment. Saját Youtube csatornáján mesélt el mindent részletesen.

Tavaly novemberben derült ki, hogy Mihalik Enikő terhes - ami meglepte a modellt, nőgyógyászati problémák miatt nem hitte, hogy ilyen hamar sikerül -, december 25-én pedig kedvese, Dávid az Öreg-tó partján megkérte a kezét, nem sokkal később pedig egy szűkkörű esküvőn össze is házasodtak.

Mihalik Enikő Forrás: instagram.com/eniko

A várandósság elején Enikő nagyon fáradékony volt, sokat aludt, zavarta a fény és a hangok. Szerencsére ezen már túl van, jelenleg az ötödik hónapban van és élvezi a várandósság minden pillanatát.

A kislány - akinek a nevét már tudják a szülők, de nem árulják el - július közepén fog megszületni, ám férjével szeretnék, ha kettős állampolgár lenne, ezért májusban visszaköltöznek New Yorkba, ahol egyébként mindketten sokat éltek már. Az első pár évet mindenképp ott szeretnék tölteni

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.