Mihalik Enikő nem gondolta, hogy ilyen gyorsan teherbe esik, nőgyógyászati problémái voltak

Korányi Dávid PCOS terhesség Mihalik Enikő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombaként robbant a hír tegnap, hogy Mihalik Enikő kisbabát vár és férjez ment. Enikő azonban nem gondolta, hogy ilyen hamar teherbe esik. A párja, Korányi Dávid vette észre, hogy állapotos.

"Többek közt a fogamzásgátló sokévnyi szedésétől PCOS-szindrómám volt, amely a petefészek elváltozását jelenti. Rendszertelen volt a menstruációm, így amikor kimaradt a menzeszem, nem is gondoltam arra, hogy ennek a baba lehet az oka. Dávid jött rá, hogy gyermeket várok, mert hirtelen különös ételeket kívántam. Egy nap aztán rosszul lettem, émelyegtem, akkor vettünk egy tesztet, ami pozitív lett. (...) Dávid még decemberben kérte meg a kezemet, de az esküvő időpontja kérdéses volt. Sürgetett minket az idő, így ez egy technikai, praktikus döntés volt, mivel szeretnénk, hogy Amerikában szülessen meg a kislányunk. Mivel nekem csak vízumom van, amellyel nem biztos, hogy kiengednének, Dávidnak viszont zöldkártyája, így előrehoztuk a dátumot. Csak a szüleink és a két tanúnk volt ott, a párom unokatestvére és a nővérem" - mondta a szupermodell a Blikknek.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.