Heti holdnaptár (március 15-21.): Ez a hét alapvetően nagy fordulatokat hozhat

asztrológia holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn a Merkúr a Halak jegyébe lép, szombaton pedig a Nap kopogtat a Kos ház ajtaján, így megnyitva az asztrológiai újévet. Ez a hét alapvetően nagy fordulatokat hozhat, vagy legalábbis ennek ígéretével kecsegtet. Érdemes időt szentelni az önfejlesztésre, emellett előremutató ötletek pattannak ki a fejünkből, ezeket javallott lejegyzetelni, rendszerezni, és jövő héttől aktívan dolgozni a megvalósításon. Higgyünk abban, hogyha jót teszünk a világgal, a világ is ad valami jót nekünk.

2021. március 15., hétfő a ♈ban (Növő hold, Kos)

Az elhamarkodott döntéseket érdemes elkerülni, inkább a harmónia megteremtésére kell törekedni. Jó ez a nap szeretetre, figyelemre, de óvatosan kell bánni ezekkel az energiákkal, mert elragadhatnak bennünket az érzelmeink.

2021. március 16., kedd a ♉ban (Növő hold, Bika)

A csend teremt ma valódi eredményt, mert ha fülelsz, remek információkhoz jutsz, ha látsz, olyasmit is meglátsz, ami eddig rejtve volt előled. Emellett a kapkodás kerülendő! Csak tegyünk eleget minden kérésnek, ami befut hozzánk.

2021. március 17., szerda a ♉ban (Növő hold, Bika)

Feltétlenül legyünk lendületesek és bátrak minden körülmények között. Ahogy elindul a reggel, úgy záródik a nap. Minden kiejtett szó, és megcselekedett tett visszaüt, hát okosan tegyünk bármit is...

2021. március 18., csütörtök a ♉ban (Növő hold, Bika)

Gondoljuk át az elmúlt hetek eseményeit, s megérthetjük végre, mi és miért történt jól, vagy miért akadt el valaminek a megvalósítása. A tisztánlátás segíthet abban, hogy merre menjünk tovább.

2021. március 19., péntek az ♊ben (Növő hold, Ikrek)

A bűnbánatra és a megbocsátásra jó nap a mai. Leterhelő lehet beismerni a saját hibáinkat, de az őszinteség segít a belátásban. Legyünk egész nap határozottak és magabiztosak, higgyünk a jóban.

2021. március 20., szombat az ♊ben (Növő hold, Ikrek)

Érdekes információkhoz jutunk, akkor is, ha azokat nem keressük. Legyünk nyitottak mindenre, mindenkire, meglepő forrásból táplálkozhatunk. Ne ezen a napon vágjunk új dologba.

2021. március 21., vasárnap a ♋ban (Növő hold, Rák)

Ezt a napot szánjuk a családunkra, fontos emberekre, otthonunkra. Az őszinteség, az egyenesség jó irány és meghálálják az érintett emberek. Érdemes felvállalni azt, ha valaki ellen vétkeztünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.