Megyeri Csilla bevállalta: követője kérésére elárulta, hány kiló most - Fotó

súly Megyeri Csilla hízás egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megyeri Csilla az utóbbi napokban nem volt túl aktív közösségi oldalán. Az influenszer elmesélte, mi ennek az oka, és egy kérdezz-felelek keretein belül egy csomó mindent elárult magánéletéről.

Megyeri Csilla azon túl, hogy elárulta, egy szépészeti beavatkozás miatt tűnt el az utóbbi napokban a közösségi oldaláról, egy kérdezz-feleleket indított Instagramon.

Az influenszer elárulta, hogy mindenképp szeretne majd kisbabát, mert szerinte ez az élet értelme. Az online "játékból" az is kiderült, hogy Csilla már 3,5 éve menyasszony, és hogy a legnagyobb vágya kertes házba költözni.

Egy bátor követője azt is megkérdezte tőle, hány kiló most, a válasz pedig meg is érkezett:

Forrás: Instagram

Csilla arról is beszélt, hogy igyekszik életmódot váltani: kerüli a cukrot, gyümölcsöt csak délelőtt fogyaszt, napi 3 liter vizit iszik, sok zöldséget, csirkemellet és halat eszik, és odafigyel arra, hogy ne egyen sokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.