Kiderült, ki csavarta el Wolf Kati fejét: újra szerelmes az énekesnő

Forrás: Wolf Kati/Instagram -
válás szerelem Wolf Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Wolf Kati 20 év után vált el férjétől, de úgy tűnik, hogy újra rátalált a szerelem. Egy üzletember csavarta el az énekesnő fejét. 

Wolf Kati 2019 nyarán jelentette be, hogy 20 év után véget ért a házassága. A magánéletét féltve örző énekesnő ennél sokkal többet nem is osztott meg a válásáról, így nem csoda, hogy új kapcsolatáról sem beszél, de ennek ellenére tudható, hogy ismét rálelt a boldogság. A Blikk információi szerint egy üzletember csavarta el a 46 éves énekesnő fejét.

Wolf Kati Forrás: Wolf Kati/Instagram

"Kati tényleg nagyon boldog, pedig amikor zátonyra futott a házassága, ő maga sem bízott abban, hogy ez valaha, főleg nem, hogy ilyen hamar, újra megtörténhet. Hiszen egy húszéves kapcsolatot lezárni nem egyszerű, még akkor sem, ha békében váltak el, és egyébként ő maga hozta meg ezt a döntést akkor" - mondta egy ismerőse.

Ő alapvetően is egy pozitív ember, de most egyszerűen madarat lehet vele fogatni, a párja ugyanis tényleg a tenyerén hordozza.

tette hozzá

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.