Nyertes Zsuzsa bébiszitternek állt a járvány miatt

Forrás: TV2 -
bébiszitter Nyertes Zsuzsa gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznőnek mostanában rengeteg ideje van, mert sajnos nem állhat színpadra a járvány miatt. Nyertes Zsuzsa ezt kihasználva testvérének segít azzal, hogy két fiára vigyáz.

Igyekszik hasznosan eltölteni az időt Nyertes Zsuzsa, mivel a színházi munkái egyelőre szünetelnek a járvány miatt. A színésznő ezért testvérének segít, aki viszont nehéz helyzetbe került. Húga ugyanis az iskolabezárások miatt nem tudja megoldani gyerekei felügyeletét. Itt jön a képbe Zsuzsa.

Nyertes Zsuzsa testvére gyerekeire vigyáz. Forrás: TV2

„Andika kétségbeesett az iskolabezárások miatt, hiszen dolgozniuk kell, így én mondtam neki, hogy bevállalom az unokaöcséimet. Bébiszittelem Danót és Bálintot, én járok hozzájuk Diósdra, de viszem majd őket kirándulni is, és finom falatokkal kényeztetem majd őket" – mondta a Metropolnak Zsuzsa, aki már megkapta a koronavírus elleni védőoltást, így kicsit fellélegezhet, és végre édesanyját is láthatja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.