„Minden nap nézegetem a fotóinkat” – Gesztesi Károly szerelmének nem enyhül a fájdalma

gyász Gesztesi Károly Mattesz Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már több mint egy éve hunyt el Gesztesi Károly, ám szerelmének a fájdalma nem enyhül. Mattesz Csilla minden nap megnézi a közös fotóikat.

Gesztesi Károly és Mattesz Csilla 25 éve ismerték egymást, ám sokáig csupán barátként tekintettek a másikra. Csupán jóval később alakult át ez szerelemmé, és komoly terveik voltak a jövőre, együtt szerettek volna megöregedni. Csakhogy az élet másképp hozta, Gesztesi Károly ugyanis tavaly januárban váratlanul elhunyt.
Mattesz Csilla fájdalma a mi napig nem enyhült, minden nap eszébe jut szerelme.

Gesztesi Károly szerelme minden nap gondol a színészre. tv2

„Jön a jó idő, és áprilisban szeretnék a születésnapjára egy megemlékezést szervezni, amennyiben a járványhelyzet is ezt megengedi, hiszen az emberek nagy része nem tudott tőle elköszönni" – mondta el az egykori úszónő a Borsnak.

Mattesz Csillának borzasztóan hiányzik a színész, aki nem csak a szerelme, de a legjobb barátja is volt.
„Nekem nem csak lelki társam volt, barátként is számíthattam rá. Nincs olyan nap, hogy ne gondolnék Karcsira, az emlékei mindig velem vannak. Minden nap nézegetem a fotóinkat, és szeretném bejárni újra azokat a helyeket, ahol együtt voltunk... „ – vallotta be Csilla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.