Gregor Bernadett és Xantus Barbara fiatal diákok voltak, amikor megismerkedtek egymással, később az élet más utakra terelte őket, de nemrég újra visszataláltak egymáshoz.

Gregor Bernadett nagyon örül, hogy visszakapta régi barátját, Xantus Barbarát, akivel 31 évet kell bepótolniuk.

"Nagyon szoros barátságban voltunk, és ennyi év elteltével is ugyanott tudtuk folytatni, ahol abbahagytuk. Kölcsönösen örülünk egymásnak. Bernit mindig is klassz embernek tartottam, és semmit sem változott. Jó érzés, hogy visszataláltunk egymáshoz. Megpróbáltuk felidézni, hol láthattuk egymást az elmúlt három évtized alatt, és találgattuk, hogyan sodródhattunk el ennyire egymástól. A pandémia alatt jött szembe velem a Facebookon Berni, és felhívtam. Legalább annyira megörült nekem, mint amilyen örömmel tárcsáztam őt" - mesélte a Borsnak Barbara.

Xantus Barbara nagyon örül, hogy visszatért az életébe régi barátja, Gregor BernadettForrás: Fem3

Barbara életébe pont jókor jött vissza a régi barátság, ami segített neki egy szerelmi csalódás feldolgozásában is, valamint visszatalálni önmagához.

"Barátok voltunk a Gór Nagy Mária Színitanodájában, de a sors teljesen különböző helyre sodort el egymástól bennünket. Harmincegy évet kellett várnunk arra, hogy újra találkozzunk" - nyilatkozta Berni.