Váratlan fordulatot vett Xantus Barbara élete

Forrás: FEM3 Café -
tanítás Xantus Barbara munka lelkész koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi hónapok hatalmas változást hoztak a színésznő életében. Olyan dolgot tett, amire senki sem számított.

A csinos színésznő, Xantus Barbara művésztársaival együtt elvesztette a munkáját a koronavírus miatti szigorítások következtében. Még az autóját is eladta, hogy pluszbevételei legyenek, és ételt tudjon tenni gyermekei elé.

Xantus Barbara Forrás: FEM3 Café

Barbara nem esett kétségbe, megmutatta, hogy kemény fából faragták. Kitartásának köszönhetően néhány hónapja újra dolgozik, ráadásul olyan munkát kapott, ami igazi kihívás számára.

„Ezt még senkinek nem mondtam el, de megpályáztam egy állást, időközben főállásban leszerződtettek egy iskolába. Lelkészképzőben tanítok lelkészeket szónoklatra. Ez már a hivatásomba vág! Emellett figyelemzavaros és autista gyerekeknek drámát oktatok, amiben sok örömöm van. Nemrég kaptam egy levelet az egyik autista kisgyerek anyukájától, hogy a gyermeke megcsinálta a házi feladatát egyedül. Most írom a tanrendet és már kurzust hirdettem az iskola Neptun-rendszerében. Úgy érzem, hogy a sok diplomámnak végre kezd értelme lenni"

– mondta el a ripost7-nek Xantus Barbara.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.