Nem volt elég bevállalós: ezért utasított vissza Balázs Andi egy külföldi filmszerepet

Forrás: Instagram/balazsandi -
forgatás Balázs Andi szexjelenet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Andinak nemrég felajánlottak egy szerepet egy külföldi filmben. A bökkenő csak az volt, hogy egy sztriptíztáncost kellett volna játszania és még egy ágyjelenetet is be kellett volna vállalnia.

Balázs Andi a Life TV Breaking című műsorában árulta el, hogy nemrég szerepet ajánlottak neki egy francia–magyar koprodukciós filmben. A produkció fejesei szerint tökéletes lett volna az általuk kigondolt karakterre, így még a szoksásos castingtól is eltekintettek volna - írja a Blikk.

Balázs Andi Andrea Forrás: Instagram/balazsandi

Ez eddig még nagyon jól hangzik, de ezután jött az apróbetűs rész. Kiderült ugyanis, hogy Andinak egy sztriptíztáncos bőrébe kellett volna bújnia, sőt, egy súlyosabb szexjelenetet is be kellett volna vállalnia. A színésznő ezután megköszönte a lehetőséget és visszautasította a szerepet.

Balázs Andi nemrég arról beszélt, hogy sokan támadják teste miatt, de szerencsére a népszerű színésznőről leperegnek a rosszindulatú üzenetek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.