Gáspár Evelin elárulta, milyen volt felnőni úgy, hogy az egész ország ismerte őt, valamint azt is, hálás-e az édesapjának. 

A Gáspár család életét évekig követhettük nyomon, a gyerekek pedig az ország szeme előtt nőttek fel. Evelin erről is beszélt a többi között Osváth Zsolt kanapéján. 

Gáspár EvelinForrás: Instagram/Gáspár Evelin

"Engem az egész ország ismer a családommal együtt, és én ennek már most hálás vagyok, mert ez egy tök jó élet meg egy tök jó lehetőség. És igen, én büszke vagyok édesapámra, mert amit ő szerintem letett az asztalra... De igen, ő a hülyeségből csinált pénzt. És a hülyeségből tök jól élünk" - mondta Evelin.

Természetesen voltak árnyoldalai is az ismertségnek, hiszen a kortársai akkoriban sokat bántották őt, most pszichológushoz jár, aki sokat segít neki, hogy feldolgozza a hírnévvel járó negatív élményeket is. Fiatalként bezárkózott, nem volt igazi gyerekkora, ugyanakkor élvezte, hogy mindig sok ember van náluk.

"Úgy fogtam fel, hogy hazamentem, és nálunk mindig volt valaki, mi sosem unatkoztunk. És ez annyira jó érzés volt, már egy idő után hiányzott, amikor nyáriszünet volt és nem volt úgymond forgatás. Az tök jó volt, hogy mindig volt ott 5-6 ember: volt, hogy segítettek a házimban, elmeséltem nekik a sulit, együtt kajáltunk meg minden. Úgyhogy egy idő után olyanok voltunk, mint egy nagy család" - idézte a Blikk Evelint, aki azt is elárulta, hogy olykor a saját rokonai is bántják és „k.rva" jelzővel illetik őt.