Járai Máté sosem titkolózott magánéletéről, most pedig azt is elárulta, felesége mellett kikkel osztják még meg az ágyukat. 

Nagy felháborodást váltott ki néhány hónapja Járai Máté és felesége, Kíra beszámolója kapcsolatukról. Kiderült, hogy nyitott házasságban élnek. Most a Nagy szám című műsorban vallott hasonóan nyíltan a színész az életéről, és kiderült, hogy van egy alvócimborája, akitől semmilyen körülmények között nem hajlandó megválni.

Járai MátéForrás: Instagram/Járai Máté

„Bonzót a nagynénémtől kaptam, aki egy londoni múzeumból hozta őt nekem. Anno el is látogattam a »születési helyére«. Eredetileg egy oroszlán volt, amelynek gyerekként rágtam a fülét. Anyukám mindig megvarrta, aztán a hiányzó részekre újabb és újabb anyagot varrt. Most már úgy néz ki szegény, mint egy csíkos tömb" – vallotta be a 95.8 Sláger FM-en Járai Máté, akinek Bonzó fontos szerepet tölt be az életében. „Bonzóval reggelente beszélgetni is szoktunk, útlevele és születésnapja is van. Utóbbi augusztus 20-án, nyilván azért van a tűzijáték is. Még mielőtt bárki azt hinné, azért nem őrültünk meg teljesen" – tette hozzá nevetve a színész, aki Bonzival is megosztja az ágyát. „Hármasban alszunk, Bonzó, Kíra és én, bár a feleségemnek is vannak ilyen barátai, így eléggé sokan vagyunk az ágyban. Ha olyan helyzet van, akkor az állatok bevonulnak a szekrénybe. Egyébként mindig ott van velem, mint egy alvópárna" – árulta el Járai Máté.