Soma mindent egy belső hang hatására tesz - Videó

Soma spiritualitás gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soma Mamagésa elárulta, belső intuíció vezeti őt már régóta, gyakorlatilag mindig úgy cselekszik, ahogy egy belső hang súgja neki.

Soma számos zarándokhelyen járt már, ezúttal a Pilisben lévő gyógyító csillaghoz látogatott el a Mokka riporterével. Soma elmondta, a hit fenntartja az ilyen helyek erejét, sőt táplálja, ez oda vissza működik.

Soma szerint egyrészt akkor érdemes ellátogatni egy gyógyító helyre ha betegek vagyunk, de ha krízishelyzetbe kerültünk, és szeretnénk elmozdulni, akkor is hasznos lehet, mert ehhez sok plusz energia szükséges.

Somát 28 évesen egy betegség ébresztette rá, hogy befelé kell figyelnie, és mélyebbre ásnia önmagában, azóta ha elakad az életben, ellátogat valamilyen gyógyító helyre. Az esküvője is egy ilyen erőhelyen volt, ezt egy belső hang hatására választotta.

Elárulta, tulajdonképpen már mindig aszerint cselekszik, amit súg neki ez a hang. Szerinte egyre több ember ébred most fel, és szeretne kapcsolódni valami magasabbhoz illetve saját magához.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.