A sziklákon küzdött az életéért 12 órán át a magyar férfi, ezt eddig senki sem élte túl

Forrás: Pixabay / Készítette: dexmac -
Tenerife baleset lezuhant
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dávidot Tenerifén érte súlyos baleset, rosszul lépett, és a sziklák közé zuhant. 12 órán át kapaszkodott, küzdött az életéért míg végre valaki rátalált.

Kóczé Dávid éppen egy elő videót készített Tenerifén, amikor rosszul lépett és három emeletnyit zuhant a sziklák közé. A víz ugyan tompította az ütközést, de kész csoda, hogy életben maradt. A kocka alakú sziklákon próbált felkapaszkodni, de hiába, a kiabálást pedig nem hallották.

„Egyszer megpróbáltam felmászni, de az egyik óriáshullám lesodort. Tudtam, hogy az éjszakát a szabad ég alatt fogom tölteni. A sziklákba kapaszkodva küzdöttem az életemért, közben a zsebemben lévő pénzt, iratokat és a telefonomat is elsodorták a hullámok.

A fotó illusztráció. Forrás: Pixabay / Készítette: dexmac

A kórházban azt mondták neki, ahová leesett, onnan még nem jött ki élő ember.

„Azzal fogadtak, hogy a belső vérzésem miatt nem biztosak benne, hogy megérem a reggelt. Ezzel a tudattal kellett lefeküdnöm.

Azt gondolta, talán nem fog tudni többé járni sem a sérülései miatt, de nem így történt. Eltört pár bordája, az ujja, megsérült több csigolyája és a lépe is, de szépen gyógyul immáron édesanyjánál Piliscsabán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.