Élőzés közben zuhant le egy szikláról a magyar férfi, napokig semmit sem tudtak róla – Videó

zuhanás Tenerife baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éppen élőzött a Tenerifén élő Dávid, amikor rosszul lépett, és háromemeletnyit zuhant egy szikláról. A férfi napokig nem tudta értesíteni a családját, mert a telefonja és az iratai eltűntek.

A Tenerifén élő Dávid éppen előzött a közösségi oldalán, amikor háromemeletnyit zuhant egy szikláról. A férfi csodával határos módon túlélte a durva balesetet, ám telefonját és iratait elmosta a tenger. Kórházba került, de napokig senkit sem tudott értesíteni arról, mi történt vele.

Amikor már jobban lett egy nővér segített neki, és készítettek egy videót a közösségi oldalára, amelyben elmeséli a történteket, és kéri a szeretteit hogy segítsenek neki. Dávid keze ugyanis eltört, és még az is elképzelhető, hogy képtelen lesz majd járni.
Nem tudja, mi lesz, ha el kell hagynia a kórházat, mert iratok nélkül haza sem tud menni. Szerencsére a videót látva a családja már elkezdte szervezni a férfi hazajuttatását – adta hírül a Tények.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.