Exatlon: Nehezen illeszkedett be az új játékos, most párbajra készül

tv2 -
párbaj kurtán adél Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kurtán Adél párbajra készül, hiszen a Bajnokok elveszítették a végjátékot. A sportoló szerint ennek nincs köze ahhoz, hogy nehezen megy a beilleszkedés neki.

Az Exatlon hétfőn elérkezik a Végső Visszaszámláláshoz, ám előtte a Bajnokokra még egy párbaj vár, az egyik résztvevő pedig biztosan Kurtán Adél lesz, mert ő rendelkezik a leggyengébb statisztikával, a másikat pedig Somhegyi Krisztián választja majd ki.

Kurtán Adél nem fél a párbajtól. tv2

„Egyáltalán nem félek a pénteki megmérettetéstől, tudtam, hogy miről szól az Exatlon, illetve sejtettem, hogy idővel nem fogom tudni elkerülni a párbajt. Próbálok majd mindent kizárni, és csak magamra koncentrálni. Várom, hogy túl legyek rajta. Iza nagyon gyors a pályán, Vivi talán kevésbé, de ő nagyon higgadt tud maradni az ügyességi feladatoknál is. Erős játékosok, és komoly pályarutinnal rendelkeznek, ami komoly hátrányt jelenthet számomra" - mesélte Adél a Ripostnak.

A fiatal sportoló nehezen illeszkedett be a csapatba, ám szerinte nem ennek köszönheti, hogy most párbajoznia kell.
„Szerintem nincs köze ahhoz a beilleszkedési nehézségeknek, hogy most nekem kell párbajoznom, egyszerűen nem sikerült még teljesen felvennem a fonalat, így nekem lett a leggyengébb statisztikám"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.