Az összes tartalékát felélte Bódi Csabi

Forrás: Bódi Csabi -
Bódi család védőoltás pénz oltás megtakarítás tartalék anyagi gondok Bódi Csabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sikeres zenész olyannyira felélte az összes félretett pénzét, hogy ma már csak az tartja benne a lelket, hogy hamarosan újra színpadra állhat.

A koncertek elmaradása sajnos Bódi Csabi életén is nyomot hagyott. A sikeres zenész a világjárvány előtt, szinte éjjel nappal koncertezett, ám egy jó ideje sajnos neki sem volt alkalma találkozni a közönségével. Ez mostanra a pénztárcáján is meglátszik. Jelenleg csak az tartja benne a lelket, hogy mivel már túl van az első oltáson hamarosan ismét munkába állhat.

Bódi Csabi Forrás: Bódi Csabi

„Mint minden magyar állampolgár, én is kivártam a soromat. Hiába az ismertség, a jó kapcsolatok, ezen a téren ez semmit nem jelentett. Nem volt számunkra mérvadó, hogy melyik vakcinát kapjuk, csak mielőbb is védetté válhassunk. A feleségemmel, Ginával egyszerre gyógyultunk ki a covid-ból, így jó volt, hogy az oltáson is egymás kezét fogva estünk át."

–Mondta Bódi Csabi a Borsnak.

Csabi azt is elárulta, hogy bizony mostmár neki is anyagi problémái vannak.

"Több, mint egy éve nem kerestem egy forintot sem. Mindig gondoltunk a nehéz napokra is, de sajnos a megspórolt pénzünket is az utolsó fillérig feléltük, és elértünk oda, hogy anyagilag problémáink akadnak.Remélem, a nyár folyamán kisebb rendezvényeket már lehet tartani, csak így tudunk ismét bevételhez jutni, hogy megmeneküljünk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.