Meglopták Nyertes Zsuzsát: "A fő konfliktus amiatt volt, hogy mindent megengedtem"

Forrás: TV2 -
kozmetika becsapás kozmetikus Nyertes Zsuzsa rablás lopás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alkalmazottai csúnyán visszaéltek a színésznő bizalmával.

Nyertes Zsuzsáról csak kevesen tudják, de a színészi pályája mellett éveken át egy szépségszalont is vezetett. Nem titkolja, hogy azért hagyott fel a vállalkozással, mert többször is átverték, meglopták az alkalmazottai.

Nyertes Zsuzsa Forrás: TV2

"A párommal két szépségszalont is vezettünk, elindultunk felfelé és egyre jobban ment. A kozmetikusaim soha nem hagytak cserbe, de a fodrászok és a műkörmösök, amikor kialakult egy nagyon szép vendégkör, akkor gondoltak egyet és egy utcával arrébb nyitottak egy garázskozmetikát. Ezt kétszer háromszor eljátszottuk és mindig a nulláról kellett újrakezdeni. Aztán jött a gazdasági válság és kicsit elegünk lett."

- mondta a színésznő, aki úgy érzi, hogy nem volt jó főnök.

"Ha újrakezdeném sokkal következetesebb lennék, és nem a szeretetközpontúságommal irányítanám a szépségszalont, hanem úgy ahogy a párom akarta. Nálunk a fő konfliktus is emiatt volt, hogy én mindent megengedtem. Én azt mondtam, hogy igen, ő pedig azt, hogy nem. Amióta nincs szépségszalon azóta nincs is min veszekednünk"

-osztotta meg a művésznő, aki nagyon boldog, hogy hamarosan újra színpadra állhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.