Megtört a magyar színész: felesége után a testvérét is elvette tőle a koronavírus

Forrás: TV2 -
testvér COVID-19 Körtvélyessy Zsolt meghalt koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 80 éves Körtvélyessy Zsolt nehéz hónapokat él át: felesége halála után a testvérét gyászolja, aki szintén koronavírus-fertőzés miatt került kórházba.

Körtvélyessy Zsolt felesége decemberben hunyt el koronavírus miatt, most pedig a testvérét veszítette el a színész.

Körtvélyessy Zsolt Forrás: TV2

"Húsvét hétfőn reggel fél 9-kor telefonált a felesége, hogy Csaba az éjszaka elment. Nem tudtunk egymástól búcsút venni, mert az állapota ezt már nem tette lehetővé számunkra. Félelmetes az egész, ami történik. Budapesten élt, nagyon sokat jártunk össze, de utoljára akkor találkoztunk, mielőtt bement a kórházba. Akkor még tudtunk beszélni egymással, sőt vitatkoztunk is egy kicsit, de nem túl nagy komolysággal, viszonylag még jó állapotban volt, csak egy picit le volt már fogyva. Jó ideje a családfával foglalatoskodott, kutatta a Körtvélyessy család felmenőit, még ezt mutatta nekem, amikor nála jártam, következő alkalommal pedig már csak a kórházban láthattam. Sajnos nagyon rossz állapotba került, szinte már nem tudott beszélni, tényleg csak pár mondatot sikerült összeraknia, a szívem szakadt meg érte. A karácsony is nagyon szomorúan telt, hiszen előtte veszítettem el a feleségemet a koronavírus miatt, most pedig már a húsvétra sem tudok jó emlékként tekinteni. Szeretném, ha több ünnephez nem kellene már semmilyen tragédiát kapcsolnom. (...) Nagyon rám jár a rúd, de mint mindent, ezt is túl kell élnem" - mondta a Borsnak a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.