Bíró Ica őszinte vallomása: "Félek ismét kinyitni a szívem"

csalódás Bíró Ica szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bíró Icát az elmúlt időszakban rengeteg pofon érte: vállalkozásai csődbe mentek, kilakoltatták, barátai és volt párja is átverték. A Metal Lady azonban nem adja, továbbra is igyekszik pozitív maradni. 

Bíró Ica a Story Magazinnak mesélt arról, hogy azért sem került padlóra az őt ért csapások miatt, mert továbbra is sokat edz, valamint légzésgyakorlatokat és mantrákat is bevetett. Továbbra is jól tartja magát, ez pedig a férfiaknak is feltűnik, sokan legyeskednek körülötte - írja a Blikk.

- mesélte Bíró Ica, aki nem nagyon bízik már a férfiakban. Szerinte a legtöbben csak ágyba akarják vinni, ő viszont komoly kapcsolatra vágyik.

Bíró Ica Forrás: Instagram / Bíró Ica

- osztotta meg az olvasókkal a Metal Lady, aki most úgy próbál meg anyagilag rendbe jönni, hogy saját magát árulja 7,8 millió forintért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.