Teljesen ledöbbent a pincérnő, mikor rájött, melyik világsztárt küldött el az étteremből

Forrás: Shutterstock -
étterem kínos Adam Sandler
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai étteremben közölte a pincérnő egy vendéggel, hogy nincs szabad asztaluk, túl sokat kellene várni. Miután a férfi tudomásul vette és elmente, az étterem dolgozójának leesett, hogy akit elküldött, az nem más volt, mint Adam Sandler.

Dayanna Rodas kissé meglepődött, amikor rájött, hogy valójában akit éppen elküldött egy étteremből az maga Adam Sandler volt. A pincérnő a TikTokon osztotta meg a történetet.

Amerikában nehéz bejutni az éttermekbe a járvány miatt, ha nem foglal előre asztalt valaki. Roads az ajótnál fogadta a vendégeket, amikor egy maszkos férfi érkezett, akinek nem volt foglalása. A pincérnő közölte vele, hogy 30 percet várnia kell, mire a férfi inkább úgy döntött, hogy elmegy.

@dayanna.rodas

Pleaseee come back #comedy#fyp#foryou#viral#adamsandler

♬ Be A Clown - ָ࣪ ۰♥︎ Osuna ࣪ ꒷

A nő a biztonsági kamerákat visszanézve döbben rá, hogy akit elküldött, az Adam Sandler volt, csak a maszk miatt nem ismerte meg.
A videót közel tízmillióan nézték meg, többeknek nagyon szimpatikus volt a színész viselkedése, hiszen nem élt vissza a hírnevével – írta a Metro.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.