Heti holdnaptár (május 3-9.): érdemes a kapkodást, sietséget, elhamarkodott döntéseket elkerülni

ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész hetet a hold fogyása határozza meg, az utolsó negyedet éljük, így érdemes a kapkodást, sietséget, elhamarkodott döntéseket elkerülni. Tulajdonképpen hajkurászhatunk mindenféle élvezetet, de érdemes inkább a kevesebb több elve alapján dönteni – bármiben. Alkalmanként kifogyunk az energiából, itt-ott akár a kedvetlenség is megjelenhet, s bizony egy-egy vita is kirobbanhat. Újholdat csak május 11-én köszönthetünk, így addig is okosan kell bánni azzal, amit már megszereztünk, aminek már a birtokában vagyunk. A hét végére már érezhetünk némi enyhülést, de a munkanapok során nehezebben haladunk aktuális céljaink felé.

2021. május 3., hétfő a ♒ben (Fogyó hold, Vízöntő)

Ne erőltessünk semmit! Minden menjen arra, amerre a pillanatnyi sodrás viszi. Ismerjük fel ezen a napon, mi az igazán fontos számunkra, s ennek megfelelően tegyük le a terheinket és vállaljunk fel új dolgot.

2021. május 4., kedd a ♒ben (Fogyó hold, Vízöntő)

Figyeljünk minden hozzánk eljutó információra! Ez segít abban, hogy milyen hangulatban telik a napunk. Képesek leszünk jól kiszűrni a lényeget, s elfogadni azt, hogy néha jobb csendben maradni.

2021. május 5., szerda a ♓ban (Fogyó hold, Halak)

Az elmúlt napok és hetek különféle tapasztalatainak összegzésére jó nap. Törekedjünk csendre, békére és kerüljük a nagyzolást. Azt használjuk aktuális feladataink megoldásához, ami már a birtokunkban van!

2021. május 6., csütörtök a ♓ban (Fogyó hold, Halak)

Bonyolult, nehézkes, leterhelő nap, épp ezért inkább olyan dolgokat tegyünk, amik nem őrlik fel a teljes energiatartalékunkat. A kapkodást el kell kerülni, különben veszteséget okozunk magunknak.

2021. május 7., péntek a ♈ban (Fogyó hold, Halak)

Ne ma fogjunk nagy és új dologba, ugyanakkor feltétlenül örüljünk annak, amit a hét eddigi napjain elértünk. A kicsit is értékeljük sokra! Ha jön egy jó ajánlat, kérjünk pár nap haladékot, hogy tisztán láthassuk a lehetőségeinket.

2021. május 8., szombat a ♈ban (Fogyó hold, Kos)

A felfedezés ideje ez a nap, rálelhetsz valami izgalmas dologra, egy kihívásra, egy kedves emberre. Amire gondolsz, amire vágysz, pontosan az fog történni! Hát légy okos és tudatos!

2021. május 9., vasárnap a ♈ban (Fogyó hold, Kos)

Mozgás, természetjárás, barátkozás, beszélgetés, ötletes erősen javallott. Érezzük jól magunkat ott, ahol vagyunk, Ha kissé szűkek a lehetőségek, akkor is találjunk valami új örömforrást magunknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.