Különleges műsort vezethet Ördög Nóra - Itt láthatjuk hamarosan

Forrás: TV2 -
műsorvezető Ördög Nóra Reality
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új kalandreality indul a TV2-n Ördög Nóra vezetésével. A Totem cím műsorban sztárcsapatok küzdenek meg egymással a Bakony lélegzetelállító tájain, hogy megszerezzék a hét misztikus erővel bíró kristályt, és ezzel a vadon urának járó 10 millió forintos elismerést.

Hamarosan látható lesz a TV2 sajátfejlesztésű produkciója a Totem, amely egy ősi mítoszt kelt életre, a hazai erdők mélyén, középpontban a farkas, a vidék legveszedelmesebb fegyvere, és a zabolátlan erő megtestesítője, a szarvas örök rivalizálásával. A két csapat hét-hét hírességből áll majd, akik a nomád körülményekkel és a természeti kihívásokkal dacolva kincskeresésre indulnak a Bakony varázsaltos tájain egy-egy instruktor segítségével.

Ördög Nóra vezeti majd a Totem című műsort. Forrás: TV2

A nem éppen hétköznapi műsort Ördög Nóra vezeti majd.

„A Totem azt gondolom, hogy egy nagyon izgalmas és sok meglepetést tartogató műsor. Aki azt gondolná, hogy ismeri Magyarországot és nem tud újdonságot nyújtani neki a hazai táj, szerintem az is meglepődik majd, hogy milyen vadregényes tájakon zajlik a két csapat, a szarvasok és farkasok küzdelme.

Hamarosan pedig az is kiderül, ki azok a sztárok, akik részt vehetnek a különleges megmérettetésben, és harcba szállnak a magyar vadon ura címéért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.