A lánya teste felett csakis ő rendelkezik, épp ezért megkérdezés nélkül még a saját nagyszülei sem ölelhetik vagy puszilhatják meg a kétéves kislányt; így látja helyesnek az édesanyja.

„A lányom teste nem azért van, hogy mások igényeit kiszolgálja, vagy másokat boldogabbá tegyen" - jelentette ki határozottan az az ausztrál édesanya - írja a Daily Mail.

Hiába próbál érzelmileg hatni rá a nagymama, a kislánynak nem kell megölelnie, ha épp nincs hozzá kedve.Forrás: shutterstock.com

Gyermekét születése óta úgy neveli, hogy csak olyan dolgokba menjen bele, amit ő is élvez és beleegyezik. A most kétéves kislányt nagyszülei is csak a beleegyezését követően ölelhetik meg. Az anyuka kifejtette, hogy ezt azért is tartja nagyon fontos szabálynak, mivel az idősek jellemzően nem veszik figyelembe a kisgyermekek akaratát, és akkor is ölelgetik, puszilgatják őket, amikor ők nem szeretnék.

Bár a közösségi médiában az anya nézetei miatt kapott hideget és meleget is, ő kitart amellett, hogy a lányának meg kell tanulnia, a saját teste felett ő rendelkezik, és erre ez a legjobb mód.