Plasztikázással vádolták Som-Balogh Edinát, nem hagyta szó nélkül: "Sértő a feltételezés is! "

sértés sértő plasztika Som-Balogh Edina plasztikázás Som Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Som-Balogh Edina és családja Zalakaroson pihentek az elmúlt napokban, a kiruccanásról készült fotók egy részét a színésznő közösségi oldalán is közzétette, azonban akadt, aki kedves hozzászólás helyett a színésznő külsejét kritizálta.

Som-Balogh Edina családi fotói alatt a legtöbb kommentelő arról ír, milyen gyönyörű család az övéké, akadt azonban olyan hozzászóló is, aki a színésznő külsejét kritizálta, és ezt írta:

"Tönkretetted a szép arcodat. Felismerhetetlen vagy több fotón. Kár, hogy ilyen koran hozzá nyúltak az arcodhoz"

Som-Balogh Edina nem hagyta szó nélkül a hölgy szavait, és így reagált a vádakra:

Őszintén fogalmam sincs mivel! Biztosan úgy kéne kinéznem mint 10 évvel ezelőtt. Komolyan sértő a feltételezés is! Még soha semmilyen beavatkozásom nem volt. További szép napot!

Nem csak a színésznő, de férje is igazságtalannak, és méltatlannak érezte a hölgy hozzászólását, és rögtön szerelme védelmére sietett.

"Hadd nyugtassam meg, így talán fog tudni éjszaka aludni: nem csak Edina, de én is a természetesség hívei vagyunk, úgyhogy mindketten viszolygunk mindentől, ami művi, úgyhogy ki kell ábrándítsam, minden sejtünk tetőtől talpig eredeti, gyári állapotú.

-írta Som Krisztián.

Forrás: Instagram/Som-Balogh Edina

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.