Ez a stylist csodákat művel: rá se lehet ismerni az átváltoztatott nőkre - Galéria

galéria átváltozás fodrász átalakulás stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kis smink, egy jó fodrász és egy stylist csodákra képes. Ezt bizonyítja Yevgeny Zhuk is, aki azzal foglalkozik, hogy csapatával kihozza a nőkből a legjobbat.

Bár azt mondják, hogy a szépség belülről fakad, azért lássuk be, hogy egy szép smink és egy jól eltalált frizura sokat tud dobni egy nő külsején. Yevgeny Zhuk kifejezetten azzal foglalkozik, hogy csapatával együtt nőket változtat át, azaz kihozza belőlük a maximumot.

Yevgeny Zhuk, a belarusz születésű stylist az egyik legjobb a szakmában, aki Moszkvába költözött, hogy megnyissa saját szalonját, melyben fodrászok és sminkesek is dolgoznak, így komplex szolgáltatást kaphat, aki ide betér. A férfi nők ezreinek az életét változtatta meg azzal, hogy bebizonyította, gyönyörűek és vonzóak. Yevgeny népszerűsége egyre inkább felfelé ível: egy átalakító showműsort is vezet, melyben felismerhetetlenné varázsolja a műsorba jelentkező hölgyeket.

Ha te is kíváncsi vagy a látványos átalakulásokra, kattints a képre a galériáért!

Forrás: Instagram/ev.zhukhttp://www.life.hu/eletmod/galeria/20190607-yevgeny-zhuk-fodrasz-stylist-csodaszeppe-varazsolja-a-noket.htmlmiddleon1200600

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.