Leslie Mandoki. "A srácaim a Neverland birtokon játszottak Michael Jacksonnál"

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Leslie Mandoki gyerekek apaság Mándoki László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mándoki Lászlónak, vagy, ahogy a világ ismeri, Lesli Mandokinak három gyermeke született, most az apaságról mesélt.

A világhírű zenész, Leslie Mandoki három gyermek édesapja, kalandos életébe pedig mindig helyet kapott családja is.

Mándoki László - művésznevén Leslie Mandoki - Németországban élő magyar zenész és zenei producer Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Ma már mindhárman felnőtt, kiforrott egyéniségek és csodálatos művészemberek lettek. A nagylányom egy rendkívül tehetséges és megérdemelten sikeres híres színésznő. A kislányom zenész-dalszerző, akit a Soulmates világsztár tagjai – ugyanúgy, mint én – kimagasló tehetségnek tartanak. Ő a legutóbbi albumunkon és az online koncerten is közreműködik. A fiam is zenél, de ő több mindent csinál, többek között kiváló zenei producer is. Amellett, hogy a Wings of Freedom koncertjeink producere, az 1956-ról és a magyar szabadságvágyról szóló dokumentumfilmet és könyvet is kettesben készítettük. Rettentő büszke vagyok rájuk, ahogy arra is, hogy mindhárman egészen folyékonyan beszélnek magyarul."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.