Emlékszel a Dennis, a komisz tündéri kisfiújára? Így néz ki ma a színész! - Fotó

Mason Gamble Dennis, a komisz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A '90-es évek nagysikerű filmje az egész világot meghódította a cuki szőke kisfiúval. Ám a Dennis, a komisz gyereksztárjáról azóta nem sokat hallhattunk.

Egy világ imádta a 1993-as Dennis, a komisz című filmet, de a rosszcsont kisfiú csínytevésein a mai napig jókat nevetünk. A tündéri szöszi színész arcát akkoriban mindenki ismerte, népszerűsége már-már Macaulay Culkinéval is felvette a versenyt. Ám míg a Reszkessetek betörők sztárjának életútját a mai napig nyomon kísérjük, addig a Dennist alakító Mason Gamble teljesen eltűnt a szemünk elől.

Mason Gamble 2011-ben Forrás: FilmMagic/2011 Brian To/Brian To

A gyerekszínész a hatalmas siker után természetesen még sokáig próbálkozott a filmvilágban, és kapott is jó néhány szerepet. Ám egyik filmjéről sem hallhattunk, nem csoda, hiszen egyik sem futott úgy be, mint a Dennis, a komisz. Így a 2010-ben a Golf in the Kingdom című film után a sztár úgy döntött, befejezi színészi karrierjét.
A magánélete azonban szerencsésebben alakult, 2017-ben feleségül vette szerelmét, két évre pedig egy kislányuk született.

Még több fotóért a sztárról kattitns IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.