Heti holdnaptár (május 31. – június 6.): Javallott messzire elkerülni a kapkodást, a sietséget

horoszkóp ezotéria holdnaptár Hold
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész hétre rányomja bélyegét a hold csökkenése. Javallott messzire elkerülni a kapkodást, a sietséget, az elhamarkodott döntéseket. Tulajdonképpen kergethetünk mindenféle különleges élvezetet, de érdemes inkább a kevesebb több elve alapján haladni és dönteni – bármiről is legyen szó. Többször is lenullázzuk az energiánkat, itt-ott akár a kedvetlenség is felütheti a fejét, s akár egy-egy komolyabb vita is kirobbanhat. Újholdat csak június 10-én köszönthetünk, így addig is okosan kell bánni azzal, amit már sok munka árán megszereztünk magunknak, aminek már a birtokában vagyunk. A hét végére már érezhetünk némi enyhülést, de a munkanapok során nehezebben haladunk aktuális céljaink felé.

2021. május 31., hétfő a ♒ben (Fogyó hold, Vízöntő)

Ne erőlködjünk és végképp ne erőltessünk semmit! Kicsit sodortassuk magunkat az árral, bízzuk rá a sorsra, melyik kikötőbe visz minket. Épp így ismerjük fel ezen a napon, mi az igazán fontos számunkra.

2021. június 1., kedd a ♓ban (Fogyó hold, Halak)

Figyeljünk minden hozzánk eljutó információra, mert olyasmit is megtudhatunk, amit eddig nem akartunk vagy épp rejtve volt előttünk! Ez segít abban, hogy milyen hangulatban telik a napunk.

2021. június 2., szerda a ♓ban (Fogyó hold, Halak)

Az elmúlt napok és hetek különféle tapasztalatainak összegzésére kiváló ez a nap, nézzünk szembe a tényekkel, akkor is, ha azok jók, akkor meg végképp, ha kellemetlenek. Törekedjünk csendre, békére és kerüljük a nagyzolást.

2021. június 3., csütörtök a ♓ban (Fogyóhold, Halak)

Bonyolult, nehézkes, leterhelő nap, ne nehezítsük tovább a saját dolgunkat. Elsősorban olyan dolgokat tegyünk, amik nem őrlik fel a teljes energiatartalékunkat. A kapkodást veszteséget okoz.

2021. június 4., péntek a ♈ban (Fogyó hold, Kos)

Ne ma fogjunk nagy és jelentős dologba, ugyanakkor feltétlenül legyünk aktívak. Tegyünk jó dolgokat, alkossunk, örüljünk annak, amit a hét eddigi napjain elértünk. A kicsit is értékeljük sokra!

2021. június 5., szombat a ♈ban (Fogyó hold, Kos)

Mivel hétvége van, bármit megtehetsz, bárhová elmehetsz. A felfedezés ideje ez a nap, rálelhetsz valami izgalmas dologra, egy kihívásra, egy kedves emberre. Az ismerkedés barátságot vagy szerelmet szül.

2021. június 6., vasárnap a ♉ban (Fogyó hold, Bika)

Mozgás, természetjárás, barátkozás, beszélgetés ajánlott, de aki otthonmarad, az se legyen teljesen tétlen. Érezzük jól magunkat ott, ahol vagyunk, Ha kissé szűkek a lehetőségek, akkor is találjunk örömforrást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.