"Valószínűleg abbahagyom a játékot" - Visszavonulására készül a legendás magyar színésznő

Forrás: Budapesti Operettszínház -
színésznő A Nemzet Színésze visszavonulás Lehoczky Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nemzet Színésze díj minden kitüntetettjének gondtalan életet biztosít, ahogy Lehoczky Zsuzsának is. De azt szokták mondani, hogy a legfontosabb az egészség, ami a friss díjazott esetében sincs másként. A művésznő a holnap megjelenő HOT! magazinban mesél az élményeiről.

„Az utolsó pillanatban tudtam meg, hogy pénzben mit jelent ez a díj. De számomra nem az anyagiak jelentik a boldogságot – csak a biztonságot, ha netán jönne egy betegség. Húsz éve van pacemakerem, amit egy fiatal adjunktus, Merkely Béla ültetett be. Ő azóta professzor, rektor lett, és maga oltott be koronavírus ellen. Jól vagyok. Az otthon töltött másfél év alatt próbáltam kipihenni magam, és el is mondtam az igazgatómnak, Kiss-B. Attilának, aki malomkeréknyi csokorral köszöntött, amikor a nemzet színésze lettem, hogy valószínűleg abbahagyom a játékot. Hozzátette, hogy ha egy-két szerephez kedvem van a repertoáromból, szívesen látnak. Ez nagyon jólesik" – árulja el a lapban a nemzet színésze, aki magánélete részleteiről is szívesen beszámolt a magazin hasábjain.

Lehoczky Zsuzsa Forrás: Budapesti Operettszínház

Hogy kit tartott az igazi férjének és miért költözött fel Budapestre szülővárosából? Többek között ez is kiderül a friss HOT-ból, melyet digitális formában is megvásárolhattok a digitalstand.hu/hot oldalon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.