Nem is volt olyan régen, amikor Szegedi Fecsó egy cseppet sem szokatlan képpel örvendeztette meg a rajongóit a közösségi oldalán, amelyen véres, bekötött arccal pózolt a kamerának. Most pedig barátnője vallotta be, hogy fülplasztikája után szívesen feküdne újra kés alá, hogy megcsináltassa a popsiját. 

Szegedi Fecsó párja, Bea nemrég plasztikáztatta a füleit egy szépészeti beavatkozás keretén belül, de úgy tűnik, hogy nem az utolsó alkalom, hogy kés alá feküdt, vannak még tervei.

"Szívesen megcsináltatnám a popsim. Ez itthon még nem annyira divat, de nagyon tetszik Kardashianék fenékfeltöltése" - árulta el a modell.

Bea azt is elmondta, mit szól az ötletéhez párja, Fecsó.

"Már mondtam Fecsónak is, de ő azt mondta, hogy így tökéletes, ne nyúljak hozzá. Viszont ha megcsináltatnám, tudom, hogy tetszene neki. Egyik pasi sem tudja ezt igazán elképzelni, vagy ha igen, akkor is Nicki Minaj-ra asszociálnának, de az én esetemben erről szó sincs. Csak az alkatomhoz illően plasztikáztatnám a popsim" - magyarázta a 27 éves lány a Borsnak

TÜNETKERESŐ
Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!