Hűha! Erre a plasztikai beavatkozásra vállalkozna Szegedi Fecsó barátnője

TV2 -
plasztikai műtét modell barátnő Szegedi Fecsó fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is volt olyan régen, amikor Szegedi Fecsó egy cseppet sem szokatlan képpel örvendeztette meg a rajongóit a közösségi oldalán, amelyen véres, bekötött arccal pózolt a kamerának. Most pedig barátnője vallotta be, hogy fülplasztikája után szívesen feküdne újra kés alá, hogy megcsináltassa a popsiját. 

Szegedi Fecsó párja, Bea nemrég plasztikáztatta a füleit egy szépészeti beavatkozás keretén belül, de úgy tűnik, hogy nem az utolsó alkalom, hogy kés alá feküdt, vannak még tervei.

"Szívesen megcsináltatnám a popsim. Ez itthon még nem annyira divat, de nagyon tetszik Kardashianék fenékfeltöltése"

- árulta el a modell.

Bea azt is elmondta, mit szól az ötletéhez párja, Fecsó.

"Már mondtam Fecsónak is, de ő azt mondta, hogy így tökéletes, ne nyúljak hozzá. Viszont ha megcsináltatnám, tudom, hogy tetszene neki. Egyik pasi sem tudja ezt igazán elképzelni, vagy ha igen, akkor is Nicki Minaj-ra asszociálnának, de az én esetemben erről szó sincs. Csak az alkatomhoz illően plasztikáztatnám a popsim" - magyarázta a 27 éves lány a Borsnak.

TÜNETKERESŐ

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.